Drugs of Insanity
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ora de istorie..In absenta profului

In jos 
+3
Joshua
Kyky Ignis
Cleo
7 participanți
AutorMesaj
Cleo
Member
Member
Cleo

Numarul mesajelor : 135
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 28
Localizare : In lumea picilooooor..-.-''

Ora de istorie..In absenta profului Empty
MesajSubiect: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 12:20 am

Stateam pe o banca privind apsenta pe fereastra,Aveam ora libera,proful nu venise..insa nu prea paream ca ma bucurasem..Sau mai bine zis..nu prea aveam chef s-a ma bucur.
Sus In jos
Kyky Ignis
Watcher
Watcher
Kyky Ignis

Numarul mesajelor : 14

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 1:46 am

Kyky era in a treia banca de langa geam.. statea lictisita si privea lumea de afara
Sus In jos
Cleo
Member
Member
Cleo

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 2:02 am

Intr-un final mi-am clatinat putin capul privind in jur.
"Se pare ca toti se bucura.."
M-am ridicat apropriinduma cu pasi calculati de catedra.
Sus In jos
Joshua
Member
Member
Joshua

Numarul mesajelor : 95

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 2:58 am

Era in pen-ultima banca de la fereastra,asculta muzica la Mp4,ofta prelung ..schita niste desene c cap de mort.
Sus In jos
Cleo
Member
Member
Cleo

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 2:59 am

M-am asezat pe catedra privind in gol.Mi-am indreptat privirea spre o bucata de creta.Am luat-o usor in mana incepand sa desenez ceva pe tabla.
Sus In jos
Joshua
Member
Member
Joshua

Numarul mesajelor : 95

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 3:01 am

Isi indrepta privirile spre tabla.Privi cu o privire ciudata..
Sus In jos
Cleo
Member
Member
Cleo

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 3:04 am

Am luat buretele in mana stergand tabla.Nu-mi iesise deloc cum vruiam.In ultimul rand m-am intins pe catedra dandu-ma batuta.Am aruncat bucata de creta pe geam lasandumi pe palma o urma alba.
Sus In jos
Nykatto
Member
Member
Nykatto

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Localizare : T doare capu'??

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 4:49 pm

Ca de obicei, Nyky intarzie...Intra in clasa serioasa si dupa ce isi cauta banca cu privirea, se aseza comod privind in jurul ei...
Sus In jos
Mabel
Admin
Admin
Mabel

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 35

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 5:07 pm

Capul aproape ca'i plesnea. Zgomotele clasei incepura a o scoate din sarite. Ca de obicei, aceleasi aere adolescentine si privirile superioare contrar a tot ceea ce il sau o reprezenta. E o apoteoza si o greseala fatala in a le raspunde.
Sus In jos
https://drugsofinsanity.forumgratuit.ro
Nykatto
Member
Member
Nykatto

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Localizare : T doare capu'??

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 5:16 pm

Toti isi vedeau de treaba...cu exceptia lui Nyky, care nu se putea stapani sa nu-i priveasca pe fiecare in parte Se cufunda in ganduri, ce le invalui intr'un iz de dispretuire
Sus In jos
Mabel
Admin
Admin
Mabel

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 5:21 pm

Se aseza comod, picior peste picior. Privi ceasul. Pentru prima data, trecerea ireversibila a timpului o incanta. Limbile sale, vesnic marcau acelasi lucru. Inca cinci minute...
Sus In jos
Kyky Ignis
Watcher
Watcher
Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:29 pm

Kyky se ridica din banca mergand la usa dechizand-o si uitandu-se afara.. observand o silueta cunoscuta in capatul holului
Sus In jos
Cleo
Member
Member
Cleo

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:30 pm

M-am ridicat usor de pe catedra apropriindu-ma de o fereastra incepand sa injur usor printre dinti.
-Firar..datorita lu iacuma stau cu ochii pe pereti,idiotu!
Sus In jos
Kyky Ignis
Watcher
Watcher
Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:33 pm

Kyky o privi pe fata cu coada ochiului dandu-si dupa aia ochi peste cap asteptand sa se aproprie persoana
Sus In jos
Kurama
Watcher
Watcher
Kurama

Numarul mesajelor : 8

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:39 pm

Paseam incet pe hol putin dezgustat de scoala privind-o pe sora ema ce statea la usa
Sus In jos
Kyky Ignis
Watcher
Watcher
Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:40 pm

-Hello my brother.. ai dat pe la scoala
Zise roscata schtand un zambet amuzat
Sus In jos
Kurama
Watcher
Watcher
Kurama

Numarul mesajelor : 8

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:43 pm

-Da..mai trebuie si pe aici.. si buna si tie
Am intrat in casa trantindu-mi ghiozdanul pe banca mea [ ultima de langa perete] si m-am asezat pe scaun plictisit
Sus In jos
Kyky Ignis
Watcher
Watcher
Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:44 pm

Kyky dadu din meri apoi se aseza in banca ei plictisita uitandu-se pe fereastra
Sus In jos
Cleo
Member
Member
Cleo

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 7:45 pm

Mi-am indreptat privirea spre baiatul care intrase putin cam pliktisita.M-am dus langa banca mea,suindu-ma pe ea in timp ce mi-am scos din rucsac un roman.
Sus In jos
Mabel
Admin
Admin
Mabel

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 8:03 pm

Se ridica indreptandu'se spre usa. Un minut nu mai conta. Lua ghiozdanul, cu scarba, apropae gol si impinse usa cu putere.
"-Super..."
Mana ridata a profesorului prinse usa.
Barbia ascutita, privirea severa si siliueta supla o facu sa tresara. Il pirivi fara a spune nimic. Schita un zambet chinuit si vag de scolarita.
-Diver, cat e ceasul?
Tacu parca timroata de privirea sobra a profesorului. Pleca capul sperand c ao sa'i mearga si de data asta.

Ultima editare efectuata de catre Mabel in Lun Iun 15, 2009 8:15 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Cleo
Member
Member
Cleo

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 8:14 pm

Mi-am indreptat privirea spre usa.
"Hmm..cred ca a incurcat-o.."
M-am ridicat asezanduma intr-un sfarsit pe scaun scotandu-mi telefonul.
Sus In jos
Mabel
Admin
Admin
Mabel

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 8:19 pm

Se lasa tacere'n clasa.
Profesorul isi ridica mana tremurata si gesticula in semn de 'treci la loc'. Ochii mici si negri ii analizau tinuta indecenta in timp ce ea se indrepta spre banca sa. Isi lua privirea amenintatoare de la ea si incepu ora, in ultimul minut al ei.
Sus In jos
Cleo
Member
Member
Cleo

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 9:37 pm

"Ohh..serios..Asta numeste el ora?In fond..el a intarziat.."
Mi-am bagat telefonul in buzunarul de la blugi privindul pe profesor.Am marait incet in semn de protest,mai apoi mi-am pus coatele pe banca privindul amenintator.
Sus In jos
Kyky Ignis
Watcher
Watcher
Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeLun Iun 15, 2009 10:25 pm

Kyky se juca cu parul e intins si rosu ca sangele.. oftand adanc.. si dandu-si ochi peste cap
Sus In jos
Orihime
Watcher
Watcher
Orihime

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 16/06/2009

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 3:06 am

Usa se deschise iarasi, in clasa intrand Orihime, sperand ca nu intarziase.
-Uhm... unde e proful?o.o'
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ora de istorie..In absenta profului   Ora de istorie..In absenta profului I_icon_minitime

Sus In jos

Ora de istorie..In absenta profului
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Drugs of Insanity :: Town :: Scoala-
Mergi direct la: